hejalladärhemma

Wednesday

De senaste dagarna kan vi sammanfatta med plugg, plugg och plugg, men vad hade vi förväntat oss när vi är här för att plugga? Vi har iallafall alla fem ganska mycket i skolan nu med prov och inlämningar under kort tid, amerikanare har väldigt kort framförhållning till saker så man får veta max en vecka innan vad man ska kunna till provet veckan efter. Nåväl, proven är iallafall inte supersvåra(enligt mina roomies för jag har inte haft något än) så det ska nog inte vara några problem. 

Idag har jag(Rebecca) varit ledig hela förmiddagen och de andra har haft skolan, Olena hade prov som gick helt ok säger hon. Jag har spenderat mesta tiden till att plugga engelska eftersom jag och Oll har prov imorgon, vid halv 2 tiden gick jag till skolan för att ha sånglektion som höll på i ca 5 min, VÄRT att gå 30 min till skolan, ta en buss till ett annat campus för att spela in när sångläraren spelar en låt på piano sen åka samma väg hem igen haha arg Rebecca. Ikväll har jag sångkurs från 18.45-22 så fram tills dess blir det plugg så jag är redo för provet imorgon.  

Slänger in några bilder med för att piffa upp detta inte så roliga inlägget, mina äppelpannkakor jag levt på senaste dagarna, mysig solnedgång när jag var ute och sprang på stranden och strandbild från volleybolldagen. Nu vet ni iallafall att vi lever!

KRAM

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas