hejalladärhemma

HELG

 

Hejsan!

 

Som ni ser på bilden ovanför sitter jag och håller på med en Nutririon redovisning vi har på måndag. Vår roomie Becca städar så fint i köket i bakgrunden. Credits till dig idag Becca ;) 

Iallafall, imorse hade vi English, gick rätt fort trots att det är en 3 timmars lektion. Efter det tog sig Becca till Performance Bundy (vet inte vad det heter riktigt men det är la där alla duktiga esteter och musikalister hänger haha) för att öva på piano. Själv tog jag bussen ner till 3rd street. Blev någon tusenlapp fattigare men lite kläder rikare. Dock köpte jag väl inte det jag behövde aka JEANS! Har världens hål vid rumpan som bara blir större och större......Så ska dit någon dag snart igen. 

Sen kom nyheter från alla håll om att det pågick en skolskjutning i Oregon, staten ovanför Cali. Så otroligt hemskt, förstår verkligen inte hur man kan ha sånna vapenlagar som de har här i USA. Känner mig aldrig helt trygg här, speciellt inte när man går på college som ofta är utsatta för sådana händelser. Som tur är har skolan ett eget police department som ligger precis där jag har mina kurser.

 

Efter 3rd åkte jag hem och sen dess har vi inte gjort mycket mer än att plugga, Becca har prov imorgon, jag var en sväng på Whole Foods med Emma. Det var mys. Älskar att gå runt i mataffärer? Specillt Whole Foods där det finns så extremt mycket olika intressanta saker. Kan lätt gå där inne en timme och bara kolla.

Idag tog jag helg, wiho! Imorgon ser det ut som att vi ska på Frat Party på UCLA, älskar att det verkligen är som på film med sorority, THETA osv haha. 

Nu doftar det gott i hela lägenheten, det gör det iofs alltid när Becca lagar mat. Nils, du kommer ha det för himla lyxigt när ni flyttar ihop!

 

HEJDÅÅÅÅÅÅ

btw tänkte skriva ett inlägg om skillnaderna mellan livet här och hemma snart, får se när de kommer upp. Håll ögonen öppna!

/O

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas