hejalladärhemma

 

Hej!

 

Vi vet att vi är fruktansvärt dåliga på uppdatering men ingen av oss orkar riktigt ta tummen ur och skriva. Efter lite tjat från mammsen tänkte jag skriva lite om de senaste dagarna.

Förra tisdagen fick vi besök av Emmas kompis Josefin som är här tills imorgon. Så i fredags åkte jag Ems och Josefin till Universal Studios för lite skoj. Det var himla mysigt att gå runt och vara som barn på nytt! Helt klart värt pengarna!

På kvällen stannade jag och Bec hemma medan de andra drog ut och klubbade. Vi fick besök av Vendela som vi satt och pratade med till klockan 3 på natten. Anledningen till att vi var vakna så länge var för att få tag på Håkan Hellström biljetter. De släpptes ju 12 på lördagen svensk tid, vilket betyder kl 03 här haha.. Biljetter fick vi inte tag på på egen hand, så tack vare Becs pojk och hans vänner har vi nu biljetter. OCH oj som vi längtar!! Jag + Bec + Nils + Vänner + Göteborg + HÅKAN = FANTASTISKT!!

I lördags åkte jag Emma, Bec och Josefin till några svenska killkompisar i Hollywood för lite chillfest, som vart himla trevligt! Kvällen slutade i bubbelpoolen och sedan slocknade vi gott allesammans på deras madrasser på golvet haha. 

Igår åkte jag, Bec, Emma & Josefin upp till Hollywood skylten. Fina bilder fick vi till en fantastisk utsikt! Dock slutade det med att vi gick lite vilse när mörkret började komma och konstigt nog hade de inga gatlampor?? Man börjar ju undra hur amerikaner tänker..... Det var lite som en skräckfilms scen haha. Som tur fick vi tag på uber efter många om och men och åkte hem. 

 

Nu har jag precis städat hela badrummet så att det är någorlunda rent igen. 

Ska kanske iväg till Melrose senare med Emma och Josefin, men får se om det blir av. 

 

Ha de heeeeej

Olena

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas