hejalladärhemma

SUNDAY

 

Hej!!

 

I lördags tog jag Emma och Vendela det lugnt hemma med lite film, dans och mys. Becca var med sin familj som är här och sov där också. I söndags ville jag och Vendela hitta på något så vi hörde av oss till våra killkompisar och bestämde oss för att gå på bio. Men innan dess åt jag och Vendela på Cheesecake Factory, åt godaste laxrätten någonsin! Blir definitivt repris på den! Sen mötte vi upp killarna för att gå på The Martian. När vi kommer till bion var dock i princip alla platser tagna så vi gick och satte oss på Steak & Shakes i väntan på nästa som skulle börja 10.30 pm. Lagom trötta gick vi tillbaka till bion för att se filmen. Måste tillägga att biosalongerna här ÄGER!! Stolarna kan man fälla ut till sängar så man ligger ner, grymt bekväma med. Farligt när vi var så trötta som vi var. Vendela somnade sista delen under filmen och jag ska inte sticka under stolen med att jag slocknade till lite då och då. Filmen var bra!! Tycker dock inte allt hype stämde. Den var bra men ja, inte Harry-Potter standard....

Igår hade jag skola och nu kom jag precis hem från dagens engelska lektion. Imorgon är vi lediga då det är Veterans Day. Borde plugga men får se hur det blir med det. Känner att man vill utnyttja dagarna som är kvar nu. 

Det är inte långt kvar tills vi åker hem och jag är så taggad på att träffa vänner, familj och bästa människorna på grillen <3 Jag ångrar inte en sekund att jag åkt hit för wow vad man lär sig mycket när man är utomlands långt från vänner och familj. Och fantastiskt glad att jag träffat alla fina människor jag gjort här, ni är GULD <3!

Puss!!!//Oll

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas