hejalladärhemma

SUNDAY

Hej!!

 

Så var det söndag igen. I onsdags var vi lediga eftersom det var Veterans Day. Då gick jag och Vendela till Whole Foods och köpte med oss sallad. Vi satte och på rooftopen och åt medan vi fick lite D vitamin i våra ansikten. Sen gick vi och köpte sushi och återvände till rooftopen, denna gång med en flaska vin. Så där satt vi och lyssnade på musik, åt och njöt av fin solnedgång. Efter ett tag bestämde vi oss för att gå hem för att sedan åka till våra killkompisar i Hollywood. När vi väl kom hem märkte vi att ingen var hemma och vi hade ingen nyckel så då åkte Emma och hämtade en nyckel som Becca hade i Santa Monica medan jag och Vendela gick hem till henne. Emma fick skjuts av grannen, sann hjälte <3

 

När vi kommit in bytte vi om och beställde sedan uber till Hollywood. Det blev en trevlig kväll men lite dricklekar och snack! Mys!! Kommer sakna sånt när vi kommer hem till Sverige..

I fredags gick jag och Vendela ut med mina två andra roomies till Le Jardin i W.Hollywood, det var en mycket trevlig kväll! Hem kom vi runt halv 3 då vi bestämde oss för att strunta i efterfest. Vi somnade gott och vaknade sen runt 9 för att åkta till Toast Café för brunch. Där åt vi gott och sedan gick vi till Beverly Center. Kollade runt lite i affärerna. Var inne en sväng på Michael Kors, har bestämt att unna mig en födelsedagspresent till mig själv därifrån men bestämde mig för att köpa den närmare min födelsedag. Sedan tog vi uber till ett mansion i Hollywood Hills där det var ett private party för ett klädmärke som jag vart bjuden till några dagar innan. Där stod vi med en drink i handen till en fantastisk utsikt! Om man tar bort weedlukten så skulle festen varit ännu bättre haha. Kan säga att vart man än går här så röker folk på. Det känns nästan som att det är vanligare med sånt här än vanliga cigaretter. Mår illa bara jag tänker på det för den lukten är fasen inte nice men man kommer inte undan den här.

När mörkret kom beställde vi uber till Griffith Observatory, där fick vi se den sjukaste utsikten vi någonsin varit med om. Och jag kan säga att jag sett många magiska vyer men detta slår allt! WOW! Går verkligen inte att fånga på bild, man måste stå där för att förstå. Jag blev verkligen overwhelmed av känslor när jag stod där och bara tittade ut mot en stad som verkade oändlig.

Efter en stund av "WOW ,oooh , titta där , wow, vackert" så gick vi neråt för att beställa uber. Problemet var dock att där upp (i mörkret utan gatulysen) så hade vi båda bara 15% kvar på våra mobiler. Ingen täckning och inte en susning om vart vi skulle gå. Sånna situationer är jag värdelös i, mitt logiska tänkade försvinner och jag blir mest rädd. Vendela som måste vara världens mest optimistiska människa lugnade mig och fixade så småningom uber med hjälp av en trafikkontroll-människa som hjälpte oss. Han verkade dock mer intresserad av att få våra nummer än att hjälpa oss.

Till slut kom vi hem, utmattade och hungriga efter att bara ätit frukost den dagen.Bläää, bättre planering nästa gång. 

Happpp det var allt för denna gången från mitt fabulous life in LA......(Oh the irony).......

 

KRAAAAM

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas