hejalladärhemma

LÖRDAG 7/11

Hej vänner och familj!

 

Efter en vecka i skolan med massa plugg var det skönt med helg! Igår runt 5 gick vi till Abott Kinney, det är food truck festival där första fredagen i varje månad så vi passade på. Till vår förtjusning var det hur mysigt och gott som helst! Vi båda köpte mat ur tacotrucken! Mums!

 

Sedan gick vi hem och förberedde oss inför kvällen som skulle spenderas hos vår goa Sandro som fyllt 22! Det var himla trevligt! Mycket folk som resulterade i att security kom och vi var tvugna att gå. Födelsedagsbarnet och några till fortsatte ut till en bar, några andra drog hem och jag bec och Vendela drog med Sina och Alex hem till några killkompisar i Hollywood! Vi släpade oss hem runt halv 4 inatt, kom hem och då fick jag för mig att steka lite blomkål. Blomkål till nattkäk är faktiskt underskattat, haha.

Idag är vi lagom trötta, runt 17 landar beccas familj! Så avis, vill också träffa min<3. Men nu är det som sagt inte länge tills vi kommer hem och SKÖNT det för jag har sån JÄKLA craving på prästost???? Mamma, be prepared med allt gott tills jag kommer hem är du gullig!!!!!!!

Nu ska jag fortsätta dega, HA DET GOTT!

kram från LA

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas