hejalladärhemma

 

Hej alla ni som fortfarande läser!

 

Här fick ni en bildbomb av våran Halloween helg!

Förra veckan hade vi en del i skolan, alla mid-terms håller på nu så det blir rätt mycket plugg för alla här i lägenheten. Imorgon har jag (Olena) prov i hälsa igen. Nåväl, förra veckan kände jag Emma och Bec för lite kvalitetstid tillsammans, det gjort vi bäst på en resturang och proppade i oss sushi. Jag har alltid tyckt illa om sushi men på något vis har mina roomies fått mig att tycka om det. (Ps. Äter bara california rolls..)

 

I fredags var vi bjudna på halloween fest hos våra amerikanska vänner som bor bara några minuter från oss. Vi bestämde oss för att ha lite förfest här så vi bjöd hit våra svenska vänner! Vi hade ordnat med pumpa, chips & guacamole och jello-shots. Sedan gick vi allesammans tillsammans till festen och hade skoj! Något jag la märke till var att vi svenskar var blodiga och läskiga medan alla amerikaner bara är utklädda. Priset för bästa utklädnad ger jag lätt till Sandra och Rasmus som var Kylie och Kendall Jenner. Haha bästa!

I lördags vaknade vi lagom trötta. Jag bec och våran vän Vendela, som också blivit utav en extra-roomie <3 gick till Marina för att Vendela skulle köpa en ny iPhone eftersom hennes blev stules kvällen innan. Vi passade på att äta burgare på In n Out innan vi traskade vidare hemåt igen. Väl hemma blev det lite stress eftersom vi skulle träffa våra svenska killkompisar i West Hollywood för the annual Halloween Parade! Det är världens störtsa halloween parad och WOW säger jag bara! Så himla kul att vi åkte dit för jäklar vilka utklädnader människor har! Det var fantasktiskt roligt att se. Så nu kan vi checka av det från vår bucketlist haha. Idag har vi inte gjort mycket, jag har varvat plugg med powernaps. Vendela kom över hit nu innan igen för lite myskväll, så nu sitter hon och Bec och kollar på en film medan jag och Emma pluggar/bloggar. 

 

Nu är det förresten inte långt till hemfärd, tiden går så himla fort. Ska verkligen försöka ta vara på den tiden vi har kvar med att umgås med alla roliga människor vi träffat här. Speceillt vår roomie Ems, verkligen en soulmate och vän för livet. Kommer bli jobbigt att inte ha henne omkring sig varje dag sen. <3

Jag och Bec har även lite grejer vi vill se som vi måste börja bocka av! Vi tänkte dra till Six Flags någon helg här snart!

Det var la att jag hade att säga för idag, blev ett himla långt inlägg. Cred till er som orkade läsa!

 

KRAM

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas