hejalladärhemma

OLENA

Hej alla fantastiska vänner där ute!

Dagen D är kommen, dagen då jag och Rebecca skaffar blogg. Wow säger jag bara, trodde aldrig att jag skulle vara den som sitter och skriver strunt på internet. Haha, jag menar givetvis inte att alla bloggare skriver strunt... Bara de flesta ;) 

Då kanske ni undrar varför vi skaffar blogg? Jo det ska jag förklara, vi ska nämligen ut på vift till USA. Närmare bestämt Santa Monica, Los Angeles. Där har vi tänkt plugga, vi får väl se hur det går med det. 

Om mindre än tre veckor är vi på plats så om jag ska vara ärlig så pirrar det lite i magen. Samtidigt känns det väldigt bra eftersom jag har Rebecca med mig. Och vi är faktiskt inte själva vi två, vi ska bo tillsammans med tre andra tjejer i en 2bed 2bath i Venice. Ja, ni läste rätt. 5 tjejer i en tvåa, kan ni se det framför er?

I vilket fall så tycker jag redan om min lilla LA-familj, vi kommer himla bra överrens när vi pratar. Våra timlånga skypesamtal har gjort att allt som komma skall känns fantastiskt och jag kunde inte vart mer taggad. 

Så kära vänner och familj, tanken med denna blogg är att ni ska kunna läsa om hur vi har det i LA! Nu tänkte jag överlåta nästa inlägg till Rebecca. Lycka till bec<3

Ha de gott, 

Olena

P.s Mamma, jag lovar att vara "street-smart". 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas