hejalladärhemma

BYE

VI ÄR PÅ VÄG! Uppdaterar när vi kommer fram!

FINA MÄNNISKOR

Alltså, måste bara visa hur fina människor jag har omkring mig! Träffade min kära bästis aka Elin igår för att ha en sista mysstund tillsammans innan jag åker, fick världens gulligaste kort som jag kommer ha med mig och läsa när jag har hemlängtan, plus ett superfint armband, det kommer sitta på handleden varje dag vill jag lova. Tack älskade El, du är fantastisk! <3 Idag jobbade jag sista passet på grillen innan jag åker och då överraskade finaste Malin mig med blommor, choklad och ett fint kort. SÅ glad blev jag, kommer sakna dig! (Och alla där nere). Nu har vi familjevänner över på middag, och vilken fest det är! Ätit pulled pork, dööögott! Avlutade med lite jordgubbstårta och oj vad magen är nöjd nu! Fick en del presenter med som jag kommer ha nytta av i LA, framförallt nyckelknippan där jag kan sätta lägenhetsnyckeln. Ni som känner mig vet att jag inte kan hålla koll på nycklar. Det är ett under att vi inte har behövt byta lås till vårt hus....
Nåja, imorgon är sista dagen innan vi åker vilket betyder stress deluxe, har så mycket att göra samtidigt som jag ska klämma in en träff med vänner. Blir nog bra. Allt löser sig som jag brukar tänka.
Ha det gott!

THANK GOD THEY ARE LEAVING

Vänner!

Vilken fantastisk kväll vi hade igår! Igår hade vi vårat hejdå-party, och vilken härlig kväll det blev med så himla goa människor. Kunde inte varit trevligare, och de har vi verkligen alla er som kom att tacka för! <3 Vi har en del bilder från Rebeccas kamera jag tänkte dela med mig av, så titta och njut.

Nils och Rebecca som är så himla fina ihop, där har ni relationship goals mina vänner!

Nu är det fem dagar kvar tills vi åker och oj vad det pirrar i magen av tanken!

Ha det gott!

HARRY BABY

Hejåhåå!

Känner att det är mest jag som skriver nu men var bara tvungen att tillägna ett inlägg åt min kära kollega Filippa!
Vi hade vårat sista pass idag tillsammans på jobbet. Efter någon timme ropar hon på mig och ber mig komma bak. Där står hon med ett paket i handen, och i det låg inte vad som helst, nämligen en biografi om Harry Styles! Hahaha alltså, detta är ett internskämt mellan oss och jag höll på att dö av skratt! Tänk att jag fått en hel bok om Harry, de ni! Så tack plippa, bästa du! <3 Kan ju passa på att säga tack till alla mina kollegor som gjort mitt år på oxen till det bästa, kunde verkligen inte haft det bättre! Jag kommer sakna er allihopa, men förhoppningsvis blir ni inte av med mig så lätt. Jag har definitivt lärt mig under detta året att det viktigaste med arbetslivet är att man ska trivas på sin arbetsplats. Det är något jag kommer ha i åtanke för resten av mitt liv. Så, kära kollegor, inga ord räcker för att beskriva hur enormt glad jag är att ha fått lära känna er! Ni är fantastiska allihopa. <3
Anyway, idag har jag fixat det sista till packningen, en adapter och en reskudde, kudden kommer vara min hjälte under den långa 12-timmars resan!
Imorgon är det en vecka kvar, vi är verkligen supertaggade!
Ha de gott kära vänner och familj!

THEY MADE IT

Äntligen har vi fått livstecken från våra roomies, Emma, Catja och Rebecca! Haha lite jobbigt med två Rebeccor, men det har vi löst bra med olika smeknamn! För er som undrar så är Catja och Rebecca 08or(hehe stockholmare för er som inte förstod) och Emma är från Örebro nånstans! De åkte i alla fall från Arlanda igår och är nu framme i Venice där vi ska bo. Om 12 dagar är vi där med dem, fantastisk känsla!

Haha, fantastisk känsla säger jag medan jag sitter hemma och lyssnar på sorglig musik och snyftar lite av tanken att jag kommer lämna alla här hemma om bara 12 dagar. 12 dagar?! Känns som det var nyss jag satt och fyllde i min ansökan till skolan. Borde börja skriva packlista, lär ju självklart glömma något här hemma annars. Tur Rebecca har lite mer koll, hon har skrivit packlista med över och underrubriker som den rutinerade resmänniskan hon är.

Nåväl, de e en da imorn å' som Morran säger! 

Godnatt alla coola!

PS. Bilder från vårat lägenhetskomplex här under:

 

 

 

 

BLOGGNAMN

Hahaha, måste bara visa hur det gick till när bec och jag skulle komma på namnet till bloggen. Bra idéer va?

REBECCA

Jaha då var det min tur att skriva ett litet introduktionsinlägg. Det trodde man aldrig, att jag skulle gå och skaffa en blogg men vad gör man inte för att hålla nära och kära uppdaterade?

Jag tycker Olena skrev ett bra och fint inlägg innan så detta skriver jag bara för att hon tvingar haha nä men nu börjar det dra ihop sig, 17 dagar är det kvar tills vi lämnar landet och just nu känns väldigt långt borta men samtidigt så nära. Paniken börjar komma lite smått och "att göra- listan" är allt för lång. på torsdags är det iallafall dags för mig att checka av en grej på listan, då beger jag mig nämligen till Stockholm för att söka visum. Vi får hålla tummarna att det blir godkänt!!

Nu fick ni iallafall ett litet livstecken från mig också, jag hoppas att ni som läser ser fram emot att följa vår resa och att vi kommer kunna lugna våra familjers oroliga sinnen med den här bloggen.

Kramisar
Rebecca

OLENA

Hej alla fantastiska vänner där ute!

Dagen D är kommen, dagen då jag och Rebecca skaffar blogg. Wow säger jag bara, trodde aldrig att jag skulle vara den som sitter och skriver strunt på internet. Haha, jag menar givetvis inte att alla bloggare skriver strunt... Bara de flesta ;) 

Då kanske ni undrar varför vi skaffar blogg? Jo det ska jag förklara, vi ska nämligen ut på vift till USA. Närmare bestämt Santa Monica, Los Angeles. Där har vi tänkt plugga, vi får väl se hur det går med det. 

Om mindre än tre veckor är vi på plats så om jag ska vara ärlig så pirrar det lite i magen. Samtidigt känns det väldigt bra eftersom jag har Rebecca med mig. Och vi är faktiskt inte själva vi två, vi ska bo tillsammans med tre andra tjejer i en 2bed 2bath i Venice. Ja, ni läste rätt. 5 tjejer i en tvåa, kan ni se det framför er?

I vilket fall så tycker jag redan om min lilla LA-familj, vi kommer himla bra överrens när vi pratar. Våra timlånga skypesamtal har gjort att allt som komma skall känns fantastiskt och jag kunde inte vart mer taggad. 

Så kära vänner och familj, tanken med denna blogg är att ni ska kunna läsa om hur vi har det i LA! Nu tänkte jag överlåta nästa inlägg till Rebecca. Lycka till bec<3

Ha de gott, 

Olena

P.s Mamma, jag lovar att vara "street-smart".